خبرهای خوب مهاجرتی

من یک بلاک متن هستم، روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا این متن را تغییر دهید.

من یک بلاک متن هستم، روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا این متن را تغییر دهید.

کلیات مهاجرت تحصیلی به اتریش

شاید اتریش کشور کوچکی باشد، اما دلایل بیشماری برای تحصیل در این کشور وجود دارند که مهم ترین آن ها دانشگاه های باکیفیت این کشور است. اتریش کشوری است که از نظر اندازه، از ایالت مارین آمریکا هم کوچکتر است و جمعیت کل این کشور با شهر لندن برابری می کند (حدود ۸٫۵ میلیون). اما این کشور رویایی اروپای مرکزی نباید بر اساس اندازه اش قضاوت شود؛ منظره های رویایی و شهرهای آرام و قرون وسطایی اتریش تنها بخشی از رویایی هستند که در اتریش برآورده می شوند. کشوری که نوازنده های فاخری مانند موتزارت، متفکران برجسته ای مانند فروید و ویتگنشتاین را به دنیا معرفی کرد.

درباره ی اتریش

آینده شغلی

• شانس دریافت کارت آبی اقامت اروپا پس از پایان تحصیلات
• ساخت و ساز، تولید و ماشین آلات عمده ترین صنایع این کشور هستند، چیزی که این کشور را برای مهندسین صنایع و مکانیک مقصدی جذاب می کند
• رشد فزاینده ی صنعت توریسم و سرویس در این کشور؛ فرصتی ایده آل برای افرادی که به زبان آلمانی مسلط هستند

چرا اتریش؟

• نرخ بیکاری ۵٫۷ درصدی
• کشوری مهاجردوست بر خلاف تصور غالب رایج
• دوره های آموزشی متعدد برای فارغ التحصیلان برای تضمین شغل
• برنامه ی جذاب قرمز-سفید-قرمز مهاجرتی
• ارزان بودن وین در مقایسه با دیگر شهرهای آلمانی زبان مانند مونیخ، فرانکفورت و برلین.

معرفی کلی

• دانشگاه وین برترین دانشگاه این کشور با رتبه ی جهانی ۱۵۳و ۶۵۰ سال قدمت؛ ۶۵۰ سالمین قدمت
• دانشگاه تکنولوژی وین با رتبه ی ۱۹۷، تمرکز روی رشته های مهندسی و علوم طبیعی.
• شانس های متعدد اوقات فراغت در وین، قلب فرهنگی اروپا

مهاجرت تحصیلی به اتریش

هزینه های تحصیل

• تحصیل تقریبا رایگان است؛ متوسط شهریه ی هر ترم حدود ۴۰۰ یورو است.
• متوسط هزینه ی ماهانه ی زندگی حدود ۷۰۰ یورو است( اگر هر شبتان را در Staatsoper سپری نکنید)
• حمل و نقل عمومی اتریش کاراترین و جامع ترین در سطح اتحادیه ی اروپا است؛ اتوبوس و مترو سوار شوید؛ با متوسط هزینه ی ماهانه ی ۸۵ تا ۹۰ یورو.

مدارک برای ویزا

بزرگترین نکته؛ درخواست روادید بین ۳ تا ۴ ماه طول میکشد
• به جز مدارک رایج درخواست ویزا، اصل و کپی پذیرش تحصیلی هم مورد نیاز است.
• تاییدیه ی محل سکونت هم مورد نیاز است.
• ترجمه ی مدارک تا مرحله ی دادگستری مورد قبول سفارت است.

پیش نیازهای تحصیل در اتریش

• حداقل نمره ی ۶٫۵ آزمون آکادمیک آیلتس
• بلوکه کردن حداقل ۱۰۰۰۰ یورو برای مخارج سال اول تحصیل در این کشور
• برای رشته های آلمانی زبان، حداقل مدرک B2