خبرهای خوب مهاجرتی

نیازی به دانستن زبان فنلاندی ندارید

در کشور فنلاند ۱۱۵۰۰ دانشجوی خارجی از بیش از ۱۰۰ کشور دنیا قرار دارند. برای تحصیل و زندگی در فنلاند نیازی به یادگیری زبان فنلاندی نیست. فنلاند یکی از معدود دانشگاه های اروپاست که حتی در دوره ی چهارساله ی لیسانس هم رشته های زیادی به زبان انگلیسی برگزار می کند.

یک خبر نه چندان خوب این است که از پاییز ۲۰۱۷ رشته های انگلیسی زبان برای دانشجویان خارجی در فنلاند بصورت رایگان برگزار نخواهند شد اما با توجه به بورس های متعدد اعطا شده به دانشجویان با معدل خوب، و هزینه های نه چندان گران زندگی در فنلاند، می شود امیدوار بود که هنوز هم دانشگاه های خوب فنلاند مانند دانشگاه هلسینکی، مقصد مهمی برای تحصیل دانشجویان ممتاز ایرانی باشد.

کلیات مهاجرت تحصیلی به فنلاند

شاید همه شما با شنیدن نام فنلاند، یاد کلمه ی “سونا” بیافتید که اتفاقا از زبان فنلاندی آمده است و در این کشور پنج میلیونی، دو و نیم میلیون سونای فعال وجود دارد! البته اگر این عدد، کمی برایتان عجیب و غریب است باید به شما بگوییم این کشور دارای ۱۸۷٫۸۸۸ دریاچه و ۱۷۹٫۸۸۸ جزیره ی کوچک است! آن ها بهترین اینترنت جهان را دارند. مخترع اولین اکسپلورر برای اینترنت بوده اند. مخترع سیستم عامل لینوکس و بازی انگری بردز و اس ام اس و حتی کوکتل مولوتف هم بوده اند!

از این حرف ها بگذریم … نکته ی جذاب برای ما “رایگان” بودن تحصیل در فنلاند برای کلیه ی دانشجوهاست.

درباره ی فنلاند

ثبت نام

• ثبت نام در دوره های دانشگاهی کشور فنلاند بصورت آنلاین و از ماه نوامبر تا ژانویه صورت می گیرد.
• برای دوره های ارشد به بالا، تقریبا تمامی رشته ها به زبان انگلیسی هم ارایه می شوند..

چرا فنلاند؟

• تحصیل رایگان!
• کشوری با سطح بسیار پیشرفته ی تکنولوژی و کیفیت زندگی فوق العاده
• دسترسی و پرواز آسان برای ایرانیان از طرف کشور روسیه
• هلسینکی در بین ۷۵ شهر مناسب برای تحصیل قرار گرفته است

معرفی کلی

• بهترین دانشگاه این کشور، دانشگاه هلسینکی است؛ دانشگاهی که در سال ۱۶۴۰ تاسیس شده است!
• رتبه ی دانشگاه هلسینکی ۹۶ جهان است! نزدیک به ۳۶ هزار دانشجو در ۱۱ دانشکده پذیرفته است.
• دانشگاه آلتو، رتبه ی ۱۳۹ جهان را دارد و برای رشته های هنر و طراحی بسیار مناسب است.
• برای ارشد و دکترا، دانشگاه تورکو، با رتبه ی ۲۳۳ جهان بهترین گزینه است . این دانشگاه تا کنون بالغ بر ۲۱ هزار دانشجو پذیرفته است.

مهاجرت تحصیلی به فنلاند

اطلاعات مفید درباره سفارت فنلاند در ایران

خدمات حضوری
• برای روادید و اجازه اقامت: روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۲ صبح
• آدرس سفارت: تهران خیابان شریعتی، خیابان میرزاپور (سهیل سابق)، کوچه حدادیان ، پلاک ۲
کدپستی: ۱۹۳۳۶

خدمات غیر حضوری
• برای روادید و اجازه اقامت: روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰ فقط با تلفن ۲۳۵۱۲۲۵۰ (۹۸۲۱+) تماس حاصل نمایید.
• از تاریخ یکم می (برابر با ۱۲ اردیبهشت) تا ۳۰ سپتامبر (برابر با ۹ مهر) بخش کنسولی سفارت روزهای پنجشنبه از ساعت ۱۰ الی ۱۲ صبح، نیز پاسخگوی سوالات تلفنی متقاضیان خواهد بود.

ایمیل: visa.teh@formin.fi

نمابر: ۲۲۲۳۶۲۳۰ (۹۸۲۱+)

مدارک برای ویزا

• پرداخت ۴۰۰ یورو جهت ویزای دانشجویی و اجازه اقامت
• گواهی بانکی به مبلغ ۶٫۷۰۰ یورو ( در حدود ۲۵ میلیون تومان ) جهت تضمین یک سال اقامت
• اصل و ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی برای اتباع ایرانی و اصل و فتوکپی اقامت یا روادید معتبر برای اتباع خارجی مقیم ایران.
• عکس ۴ × ۶ تمام رخ، بدون رتوش و با زمینه سفید که بیشتر از ۶ ماه از تاریخ گرفتن آن نگذشته باشد.
• اتباع خارجی مقیم ایران باید اجازه کار یا اقامت معتبر ارایه نماید
• برای کودکان و اشخاص زیر ۱۸ سال، اجازه نامه محضری والدین یا سرپرست قانونی لازم است.
• فتوکپی کلیه مدارک باید روی کاغذ با سایز استاندارد A4 تحویل سفارت شود.
نکته: بر خلاف سفارت سوید، برای اقدام ویزا از سفارت فنلاند، نیازی به خرید بلیت هواپیما نیست و تا حصول اطمینان از پاسخ مثبت، اقدام به خرید بلیت نفرمایید.