خبرهای خوب مهاجرتی

من یک بلاک متن هستم، روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا این متن را تغییر دهید.

من یک بلاک متن هستم، روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا این متن را تغییر دهید.

کلیات مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

جدا از کریستوف کلمب، داوینچی، و الساندرو ولتا، بسیاری از دانشجویان عاشقان قهوه، ایتالیا را با آنگلو موریوندو مخترع ماشین اسپرسو می شناسند. فارغ از همه ی این ها، همه ی زبان شناسان دنیا بر این باورند که کلمه ی University اولین بار در زبان ایتالیایی به کار برده شده و دانشگاه بولونیا یکی از قدیمی ترین دانشگاه های دنیا است. پس اگر دنیای شما هم به ظرافت خط های به کار برده شده در کت های جورجو آرمانی است، ایتالیا گزینه ی خوبی برای تحصیل است.
ایتالیا سومین کشور توریست پذیر دنیا با مردمی با فکر باز( به علت توریستی بودن اغلب شهرها) و کمترین نشانه های نژادپرستی است. کشوری که بنا بر برخی آمار، ارزش گنجینه های ملی هنری اش به تنهایی با تمام دنیا برابری می کند.

درباره ی ایتالیا

آینده شغلی

• تمدید ویزا برای ۶ ماه پس از پایان تحصیل
(فرصتی ایده آل برای دانشجویان در پی کار)
• ایتالیا در سال ۲۰۱۶ یکی از اعضای اصلی طرح کارت آبی اروپا خواهد بود( طرح سراسری اعطای اقامت به خارجیانی که در اروپا کار می کنند)
• یکی از معدود کشورهای اروپایی که در قانون برتری اروپایی ها بر خارجی ها در بازار کار وجود ندارد

چرا ایتالیا؟

• ۸ امین قدرت برتر اقتصادی دنیا با متوسط درآمد سرانه ی ۳۵٫۰۰۰ دلار در سال
• یکی از محبوب ترین مقاصد دانشجویی دنیا برای رشته های معماری، مهندسی ساخت، و البته، هنر
• اجازه ی کار به دانشجویان خارجی ( به طور متوسط هفته ای ۲۰ ساعت با حقوق ۷ یورو در ساعت)

معرفی کلی

• بهترین دانشگاه ایتالیا، دانشگاه پلی تکنیک میلان است که در رشته های مهندسی هم رده ی دانشگاه پرینستون آمریکا است.
• رم، پیزا، میلان و بولونیا دانشجویی ترین شهرهای ایتالیا هستند.

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

هزینه های تحصیل

• متوسط شهریه ی تحصیلی حدود ۲۵۰۰ یورو در سال تحصیلی است.
• متوسط هزینه ی مسکن (بسته به خوابگاه یا آپارتمان مورد نظر) حدود ۴۰۰ یورو در ماه است
• هزینه ی غذا و تفریح به طور متوسط ۳۰۰ یورو در ماه است
• رفت و آمد در ایتالیا گران است؛
اگر از پس هزینه های فراری و لامبورگینی بر نمی آیید! پیشنهاد ما قطار و اتوبوس است؛ حدودا ماهی ۹۰ یورو .

مدارک برای ویزا

• اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات ترجمه شده ( ممهور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه)
• شناسنامه ی ترجمه شده
• اصل و کپی پاسپورت
• فرم ویزا + ۳ قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵
• گردش ۳ ماهه ی حساب با میانگین مانده ی حداقل ۱۱۶۰۰ یورو برای دوره ی فوق لیسانس و ۱۷۴۰۰ یورو برای دوره ی لیسانس
• ضمانت مالی پرداخت مخارج که می تواند از طریق سند ملک انجام شود
• اصل و کپی مدرک آیلتس
• بلیط به مقصد ایتالیا
• پذیرش دانشگاه
• رزرو خوابگاه دانشجویی یا هتل
• شرح پایان نامه ی دوره ی لیسانس برای دانشجویان فوق لیسانس

پیش نیازهای تحصیل در ایتالیا

• به جز مدرک تحصیلی مقطع قبلی، تنها مدرک دیگری که به آن نیاز دارید، یک آیلتس آکادمیک ۶٫۵ است
(در موارد نادری مثل رشته ی ادبیات ایتالیایی، مدرک زبان ایتالیایی B1 هم مورد نیاز است.)
• برای رشته ی معماری شما نیاز به یک پورتفولیو ی جامع دارید
• برای برخی رشته ها مانند طراحی لباس، مصاحبه هایی قبل از پذیرش از طریق Skype انجام می شوند.